Centre Esplugues

Primer Centre Quiropràctic d'Esplugues de Llobregat

Just Quiropràctic va obrir les seves portes al març de 2018 amb gran acollida.
El nostre centre està preparat per donar el millor servei als pacients en un ambient agradable i familiar.

Reserva la teva Primera Visita ara

El nostre Quiropràctic

El nostre Quiropràctic

Jordi Campanyà

Llicenciat en Quiropràctica pel Barcelona College of Chiropractic, màster en Quiropràctica per la Universitat Pompeu Fabra i llicenciat en Ciències de l’activitat física i esport per la Universitat de Barcelona. És membre de l’Associació Espanyola de Quiropràctica – AEQ.

Després de treballar al País Basc i a Perú, obre Just Quiropràctic a la seva ciutat natal per donar a conèixer a la seva comunitat els beneficis i el poder de la quiropràctica.

El nostre logo està representat per 2 triangles sobreposats.

El primer triangle representa els 3 pilars de la quiropràctica: ciència, art i filosofia. Ciència per conèixer el cos humà; art per saber ajustar cada una de les vèrtebres del cos i filosofia per la intel·ligència innata del cos expressada a través del sistema nerviós.

L’altre triangle representa les 3 causes principals de les subluxacions vertebrals: físiques, químiques i emocionals.

De la superposició d’aquests dos triangles neix la lletra “A” que, seguida de “just” (correcte, objectiu, adequat), conforma la paraula “Ajust”.

Sabies que la Quiropràctica pot potenciar la teva vida al 100%?

Si es perd l’alineació de la columna vertebral també es pot perdre la connexió adequada entre el sistema nerviós i la resta del cos. Això té com a resultat la pèrdua de funció correcta. El quiropràctic allibera les subluxacions i les possibles interferències derivades, optimitzant la mobilitat vertebral i el funcionament correcte del sistema nerviós.