Política de Privacitat i Cookies

Just Quiropràctic t’informa sobre la seva Política de Privacitat respecte del tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris i clients que puguin ser recollides per la seva navegació a través de https://justquiropractic.com.

En aquest sentit, Just Quiropràctic garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i a el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús de https://justquiropractic.com implica l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat, així com les condicions incloses en l’Avís Legal.

Principis aplicats en el tractament de dades:

En el tractament de les teves dades personals, Just Quiropràctic aplicarà els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Just Quiropràctic sempre requerirà el consentiment per al tractament de les teves dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals t’informarà prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: Just Quiropràctic et sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per a la finalitat o les finalitats que els sol·licita.

Principi de limitació del termini de conservació: Les dades es mantindran durant el temps estrictament necessari per al cap o els caps del tractament. Just Quiropràctic t’informarà del termini de conservació corresponent segons la finalitat. En el cas de subscripcions, Just Quiropràctic revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estigui garantida. Has de saber que Just Quiropràctic pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.

Obtenció de dades personals:

Per navegar en https://justquiropractic.com no cal que facilitis cap dada personal. En cas vulguis contactar-nos o sol·licitar una primera visita, si es sol·licitarà les dades a través dels formularis respectius.

Els teus drets:

Just Quiropràctic t’informa que sobre les teves dades personals tens dret a:

  • Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
  • Demana una rectificació o la cancel·lació.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Oposar a el tractament.
  • Sol·licitar la portabilitat de les teves dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-lo directament a Just Quiropràctic, el que significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment pot dirigir-se a Just Quiropràctic i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com els ha obtingut, sol·licitar la rectificació dels mateixos, sol·licitar la portabilitat de les seves dades personals, oposar-se a el tractament, limitar el seu ús o sol·licitar la cancel·lació d’aquestes dades en els fitxers de Just Quiropràctic.

Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició s’ha d’enviar un correu electrònic a just@justquiropractic.com juntament amb una còpia d’identitat, com un DNI o equivalent.

Tens dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideres que el tractament de dades personals que et concerneixen infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals:

Quan et connectes a https://justquiropractic.com et subscrius al seu butlletí, demanes una primera visita o envies un correu a just@justquiropractic.com, estàs facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és Just Quiropràctic. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. Al facilitar aquesta informació, dones el teu consentiment perquè la teva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Just Quiropràctic, només com es descriu en la present Política de Privacitat.

Les dades personals i la finalitat del tractament per part de Just Quiropràctic és diferent segons el sistema de captura d’informació:

Formulari de Primera Visita o de Contacte: Just Quiropràctic sol·licita dades personals entre els quals poden estar: Nom i cognoms, adreça de correu electrònic i número de telèfon amb la finalitat de respondre a les teves consultes. Per exemple, Just Quiropràctic utilitza aquestes dades per donar resposta a les teves missatges, dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa en el lloc web, els serveis que es presten a través del lloc web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos en el lloc web, així com qualsevol altra consulta que puguis tenir i que no estigui subjecta a les condicions del lloc web o de la contractació.

Les dades que facilitis estaran ubicats en els servidors de WordPress Formulari de Contacte i Mailchimp.

Existeixen altres finalitats per les quals Just Quiropràctic tracta teves dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions recollides en l’Avís Legal i en la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin a aquest lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.

Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest lloc web.

Per analitzar la navegació. Just Quiropràctic recull altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant l’ús de cookies que es descarreguen en el teu ordinador quan navegues pel lloc web les característiques i finalitat estan detallades en la Política de Cookies.

Per gestionar les xarxes socials. Just Quiropràctic té presència en xarxes socials. Si et fas seguidor a les xarxes socials de Just Quiropràctic el tractament de les dades personals es regirà per aquest apartat, així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i que has acceptat prèviament.

Pots consultar les polítiques de privacitat de les principals xarxes socials en aquests enllaços: Facebook i Instagram.

Just Quiropràctic tractarà les dades personals amb la finalitat d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informar-te de les seves activitats, productes o serveis, així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten.

En cap cas Just Quiropràctic utilitzarà els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Seguretat de les dades personals

Per protegir les teves dades personals, Just Quiropràctic pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció dels mateixos.

El lloc web està allotjat en WordPress. La seguretat de les teves dades està garantida, ja que prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Pots consultar la seva política de privacitat per tenir més informació.

Contingut d’altres llocs web

Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si haguessis visitat l’altra web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, utilitzar cookies, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la teva interacció usant aquest codi.

En l’apartat de Política de Cookies pots consultar tota la informació relativa a la política de recollida, la finalitat i el tractament de les cookies.

Legitimació per al tractament de dades:

La base legal per al tractament de les teves dades és: el consentiment. Per contactar amb Just Quiropràctic, sol·licitar una primera visita a través del seu lloc web has d’acceptar aquesta política de privacitat.

Categories de dades personals:

Les categories de dades personals que tracta Just Quiropràctic són: Dades identificatives i conservació de dades personals.

Les dades personals que proporcions a Just Quiropràctic es conservaran fins que sol·licitis la seva supressió.

Destinataris de dades personals:

Mailchimp The Rocket Science Group LLC d / b / a, amb domicili als EUA. Trobaràs més informació a: http://mailchimp.com. The Rocket Science Group LLC d / b / a tracta les dades amb la finalitat de prestar els seus serveis de correu electrònic Just Quiropràctic al Titular.

Navegació Web:

Al navegar per https://justquiropractic.com es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no poden ser utilitzats per a identificar-te.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

Google Analytics

Just Quiropràctic utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

Exactitud i veracitat de les dades personals

Et compromets a que les dades facilitades de titular siguin correctes, complets, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com a usuari de la pàgina web ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a el lloc exonerant a Just Quiropràctic de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment

Com a usuari de https://justquiropractic.com declares haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptes i consenteixes el tractament dels mateixos per part de Just Quiropràctic en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de privadesa.

Revocabilitat

Per exercitar els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, portabilitat i oposició has d’enviar un correu electrònic a just@justquiropractic.com juntament amb la prova vàlida en dret com una fotocòpia del D.N.I. o equivalent.

L’exercici dels teus drets no inclou cap dada que Just Quiropràctic estigui obligat a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Canvis en la Política de Privacitat

Just Quiropràctic es reserva el dret a modificar la present Política de Privacitat per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

L’objectiu d’aquesta política és informar els interessats sobre les cookies que fa servir aquesta pàgina web de conformitat amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, i el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril del 2016.

I. Ús de cookies Què són les cookies?

Les cookies són fitxers que es descarreguen en el seu ordinador, smartphone o tablet a l’accedir a determinades pàgines web. La utilització de cookies, ofereix nombrosos avantatges en la prestació de serveis de la Societat de la Informació, ja que, entre d’altres: (a) facilita la navegació de l’usuari en el Lloc Web; (B) facilita l’usuari l’accés als diferents serveis que ofereix el lloc web; (C) evita a l’usuari tornar a configurar característiques generals predefinides cada vegada que accedeix a al Lloc Web; (D) afavoreix la millora del funcionament i dels serveis prestats a través del Lloc Web, després del corresponent anàlisi de la informació obtinguda a través de les cookies instal·lades; (I) permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, es poden utilitzar per reconèixer a l’usuari.

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard a les cookies i, amb independència de les mateixes, permeten o impedeixen en la configuració de seguretat les cookies temporals o memoritzades.

Tingues en compte que per poder utilitzar i comptar amb una millor experiència de navegació, cal que tinguis habilitades les cookies, especialment aquelles de caràcter tècnic que resulten necessàries perquè pugui identificar-te com a usuari registrat cada vegada que accedeixis a la present web.

En cas de no voler rebre cookies, si us plau, configuri el seu navegador d’Internet, perquè les esborri del disc dur del seu ordinador, les bloquegi o l’avisi si és el cas d’instal·lació de les mateixes.

II. Quin tipus de cookies fem servir a https://justquirpractic.com?

Seguint les directrius de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, procedim a detallar l’ús de les cookies que aquesta pàgina web fa servir, per tal de proporcionar-li la màxima informació possible.

Cookies Pròpies:

Són aquelles cookies que són a l’ordinador o dispositiu de l’Usuari i gestionades exclusivament per Just Quiropràctic per al millor funcionament del Lloc Web. La informació que es recull s’empra per millorar la qualitat del Lloc Web i el seu contingut i la seva experiència com a Usuari. Aquestes cookies permeten reconèixer a l’Usuari com a visitant recurrent del Lloc Web i adaptar el contingut per oferir-continguts que s’ajustin a les seves preferències.

Cookies de Sessió:

Proveïdor: https://justquiropractic.com

Serveix per a demanar i emmagatzemar les seves dades mentre accedeix a la nostra pàgina web. Romanen en el seu equip durant la seva visita.

Durada: Fins a finalitzar sessió.

Cookies de Tercers:

Són cookies utilitzades i gestionades per entitats externes que proporcionen a Just Quiropràctic serveis sol·licitats per aquest mateix per millorar el lloc web i l’experiència de l’usuari al navegar en el Lloc Web. Els principals objectius per als quals s’utilitzen cookies de tercers són l’obtenció d’estadístiques d’accessos i analitzar la informació de la navegació, és a dir, com interactua l’usuari amb el Lloc Web.

La informació que s’obté es refereix, per exemple, a el nombre de pàgines visitades, l’idioma, el lloc a què l’adreça IP des del qual accedeix l’Usuari, el nombre d’usuaris que accedeixen, la freqüència i reincidència de les visites, el temps de visita, el navegador que fan servir, l’operador o tipus de dispositiu des del qual es realitza la visita. Aquesta informació s’utilitza per millorar el Lloc Web, i detectar noves necessitats per oferir als Usuaris un Contingut i / o servei d’òptima qualitat. En tot cas, la informació es recopila de forma anònima i s’elaboren informes de tendències del Lloc Web sense identificar a usuaris individuals.

Cookies d’anàlisi web:

Proveïdor: Google Analytics

Finalitat: Serveixen per analitzar l’experiència de navegació de l’usuari, i permetre’ns millorar la nostra web per adaptar-nos a les seves necessitats. Normalment romanen un temps en el navegador d’usuari, fins que s’esborrin les cookies del navegador o passi el temps definit per ser esborrat. Més informació: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=es o Opt-Out: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Durada: De 14 a 26 mesos.

Just Quiropràctic no es fa responsable, en cap cas ni de contingut ni de la veracitat de les polítiques i / o condicions d’ús i privacitat dels tercers, inclosos, a través dels enllaços, en aquesta política.

III. Consentiment

En relació amb la utilització de cookies d’aquest lloc web descrits a l’apartat anterior, l’usuari autoritza i consenteix el seu ús de la següent manera: Quan l’usuari accedeix a la nostra pàgina web, veureu un avís on s’indica que aquesta utilitza cookies, podent l’usuari acceptar o rebutjar l’ús d’aquestes prement el boto d’acceptar / acceptar totes, gestionar les seves preferències a través de la configuració del panell i / o del seu navegador. Si l’usuari no prem el botó acceptar, no configura el seu navegador ni el panell i segueix navegant pel lloc web de Just Quiropràctic utilitzant els seus serveis, l’usuari accepta l’ús que es fan les cookies necessàries en aquesta pàgina web.

IV. Bloquejar o eliminar cookies instal·lades

Pots permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del seu navegador. Podeu trobar informació sobre com fer-ho, en relació amb els navegadors més comuns en els enllaços que s’inclouen a continuació:

  • Explorer: https://support.microsoft.com/es-es/kb/278835
  • Microsoft Edge: https://privacy.microsoft.com/es-es/windows-10-microsoft-edge-and-privacy
  • Chrome: https: //support.google.com/chrome/answer/95647? C = GENIE.Platform% 3DDesktop & hl = esttp: //support.google.com/chrome/bin/answer.py? Hl = ca & answer = 95.647
  • Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies
  • Safari: https://support.apple.com/kb/ph5042.
  • Opera: https://help.opera.com/en/latest/web-preferences/#cookies

V. Modificacions

La present política de cookies es pot veure modificada en funció de les exigències legals establertes o amb la finalitat d’adaptar aquesta política a les instruccions dictades per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Per aquesta raó, aconsellem als usuaris visitar periòdicament la nostra política de cookies.

Quan es produeixin canvis significatius en aquesta política, en la mesura de les nostres possibilitats, comunicarem als usuaris aquests canvis mitjançant un avís a la nostra pàgina web.

Si té dubtes sobre aquesta política de cookies, pot contactar amb Just Quiropràctic a través del següent correu electrònic: esplugues@justquiropractic.com