Com iniciar la Cura Quiropràctica?

Per iniciar la cura quiropràctica hem de fer una valoració en profunditat de l’estat de la teva columna. Aquesta valoració es realitza durant la Primera Visita.

La Primera Visita Quiropràctica

La Primera Visita és l’avaluació inicial que el quiropràctic realitza per conèixer l’estat de la teva columna vertebral. Aquesta Primera Visita inclou:

  • Història clínica del pacient. En cas de tenir proves diagnòstiques como radiografies, ressonàncies magnètiques o altres, és convenient portar-les.
  • Valoració postural i equilibri del cos.
  • Valoració de la columna vertebral.
  • Primer ajust vertebral.
  • Resultats de la primera visita.

A partir d’aquesta Primera Visita, el quiropràctic determinarà com serà el tractament a seguir.

Formulari per sol.licitar una Primera Visita

Fases de la Quiropràctica

La cura quiropràctic té diferents fases. L’estat de la teva salut influenciarà en quina fase iniciar. L’inici regular, correspon a persones que presenten símptomes o molèsties. L’inici preventiu correspon a les persones que volen iniciar una avaluació del seu estat de salut a través de la quiropràctica.

Depenent de cada persona, la seva història de salut o les seves molèsties, podrà començar la seva cura quiropràctic en la fase d’alleujament o en la fase correctiva com a manera  de prevenció:

Fase d'alleujament

És l'inici del tractament on és requereixen ajustos amb més freqüència. La majoria de persones sentiran una millora progressiva des del primer dia. Poques, no sentiran res o potser se sentiran aclaparats abans d'arribar a experimentar l'alleujament. Això és a causa de la capacitat d'adaptació de cada persona.

Fase Correctiva

En aquest moment ja se sent millor, i pot ser que el dolor o molèstia que el va portar a buscar ajuda hagi desaparegut. En aquesta etapa s'afronta la causa de el problema, l'origen pot ser estrès físic, psicològic, químic, o una combinació dels tres.

En aquest punt s'ha de triar entre seguir el tractament per mantenir i optimitzar la seva salut o abandonar la cura i córrer el risc de patir una recaiguda.

Fases de benestar o manteniment

Aquest és el moment que li permetrà gaudir d'una salut òptima. El benestar s'ha de mantenir, ja que sempre ens trobem sota estrès, ja sigui físic, emocional o químic. Una cura quiropràctic habitual l'ajudarà a viure al seu màxim potencial.