Viure en Salut i Equilibri

El propòsit de la quiropràctica és maximitzar l'expressió de la teva salut, permetent que la intel·ligència innata del teu cos es potenciï a el 100%.
La quiropràctica es basa en una premissa senzilla: quan la columna vertebral i el sistema nerviós funcionen al 100% el cos es pot sanar a si mateix.

Si es perd l’alineació de la columna vertebral també es pot perdre la connexió adequada entre el sistema nerviós i la resta del cos. Això té com a resultat la pèrdua de funció correcta.

Les nostres vèrtebres solen mal posicionar-se com a conseqüència de múltiples factors, com l’estrès físic, químic o emocional. Les interferències resultants es coneixen, en el món de la quiropràctica, com a subluxacions, i dificulten el funcionament normal del sistema nerviós. Això impedeix que visquem el nostre màxim potencial.

Mitjançant senzills, segurs i eficaços ajustos manuals a la columna, el quiropràctic allibera les subluxacions i les possibles interferències derivades, optimitzant la mobilitat vertebral i el funcionament correcte del sistema nerviós.

La quiropràctica exclou l’ús de medicaments o cirurgies en els seus tractaments, i és un model conservador de salut que proposa fer que el cos funcioni al seu màxim potencial utilitzant la seva intel·ligència innata.

El poder que crea el cos sana el cos

Beneficis de la Quiropràctica

Mentre moltes persones associen el tractament quiropràctic només amb mal de coll i esquena, és molt important saber que la quiropràctica no només ajuda en aquest tipus de dolors sinó en la salut en general:

SISTEMA INMUNE FORT

El principal rol del teu sistema immunològic es protegir i lluitar contra organismes infecciosos e no deixar-los que entrin en el teu cos, per això es tan important mantenir-lo fort i així mantenir una bona salut.

El sistema immunològic o sistema nerviós està directament connectat amb la teva columna vertebral i per això quan la teva  columna vertebral no està alineada, et pot afectar el teu sistema i conseqüentment no funcionar correctament.

MILLORA LA TEVA POSTURA

Existeixen molts senyals d’una postura incorrecta, però existeixen algunes més comuns, algunes que provoquen dolors i fins i tot unes altres que causen tensions musculars. Una mala postura pot incrementar efectes de depressió, pot afectar el teu sistema digestiu i fins i tot incrementar l’estrès.

A través de la cura quiropràctic podràs corregir i mantenir una postura correcta. Addicionalment, el teu quiropràctic et donarà recomanacions i exercicis per a mantenir una postura adequada en el teu dia a dia.

AUGMENT DE L’ENERGIA

Una columna vertebral desalineada pot causar molts símptomes. Sense importar quin es el símptoma, quan existeix una desalineació, el teu sistema nerviós central està afectat i per això el cansament es comú.  

Quan la teva columna vertebral esta alineada a traves dels ajustos quiropràctics, no només s’alleugen les molèsties que pots tenir, sinó que la teva energia s’incrementarà i això succeeix perquè el teu sistema nerviós central, impulsa a tenir un cos saludable.

DISMINUCIÓ DELS EFECTES DEL ESTRÈS

Existeixen diferents tipus d’estrès: físic, emocional, químic i electromagnètic. En la nostra vida diària estem exposats a tots ells. Quan ens enfrontem a situacions d’estrès, la nostra columna vertebral és veu afectada, interfereix amb el correcte funcionament del teu sistema nerviós.

És veritat que no podem eliminar l’estrès de la nostra vida, no obstant això, podem treballar perquè el seu impacte sigui mínim. La cura quiropràctic ajuda a identificar les interferències del cos, reduint i fins i tot eliminant l’estrès.

Reserva la teva Primera Visita ara

Què són les subluxacions?

S’entén per subluxació vertebral el fenomen que descriu una vèrtebra que ha perdut la seva posició normal i que crea una interferència en el sistema nerviós. Les subluxacions es produeixen degut a diferents tipus d’estrès:

  1. Físic, com caigudes, accidents, males postures, moviments repetitius, etc.
  2. Químic, com la pol·lució, medicaments, alcohol, tabac, conservants o additius alimentaris entre d’altres.
  3. Emocional, com problemes personals, laborals, etc.
  4. Electromagnètic, com la radiació d’aparells elèctrics, wifi, mòbils, teixits sintètics

Les subluxacions es poden manifestar amb infinitat de símptomes des de mal de cap, mal d’esquena, marejos, ciàtica, tensió muscular, migranyes, escoliosis, fatiga, cansament… Tenir subluxacions és com tenir un mal hàbit. Com més temps fa que les tens més esforç requereix corregir-les.

Com amb les càries, que moltes vegades no donen símptomes, el mateix pot passar amb les subluxacions. Per això no hem d’esperar a que apareixin símptomes per visitar el quiropràctic: el millor camí per una bona salut és la prevenció.

Els quiropràctics són els únics professionals de la salut entrenats per identificar i tractar subluxacions a la columna vertebral. Utilitzen ajustos quiropràctics com una manera delicada, segura i efectiva de crear una major alineació, funció i moviment de la columna. D’aquesta manera es redueixen el efectes de la subluxació vertebral i tant el sistema nerviós com el cos en general milloren el seu funcionament. 

Com iniciar la cura quiropràctica?

Per iniciar la cura quiropràctica hem de fer una valoració en profunditat de l’estat de la teva columna. Aquesta valoració es realitza durant la Primera Visita. A partir d’aquesta Primera Visita, el quiropràctic determinarà com serà el tractament a seguir.